Mogelijkheden van deze prachtige Spijlbus

Onze spijlbus draagt de naam Ocean. Hij is blauw met ivoorkleur en is het een spijlbus met 15 ramen. Dus ook van die leuke ronde raampjes aan de achterzijde. Iedereen wordt blij van zo'n VW-bus en dat is dan ook precies de reden om onze spijlbus in te zetten als je een Eyecatcher nodig hebt, als je een gevoel van positiviteit, vrijheid en avontuur wil uitstralen. Er zijn allerlei mogelijkheden om ons volkswagenbusje in te zetten voor jouw mooiste dag ooit, of om jouw business een boost te geven. Denk bijvoorbeeld maar eens aan:

 

En misschien heb jij nog wel een ander idee, bijvoorbeeld iets met een personeelsuitje of vervoer naar een Gala? Iedere keer zijn we weer verrast waarom mensen graag zo'n Retro Volkswagenbus willen huren. En we denken graag mee om er een groot succes van te maken. Laat ons weten wat je wilt zodat we een passend voorstel kunnen doen. 

Overigens hebben we behalve de spijlbus ook nog twee T2 bussen in een originele Westfalia Camper uitvoering.

Meer informatie

Sunny & Rosie: Originele Volkswagen Westfalia Campers!

Naast een prachtige blauwe T1 (Ocean heet hij), hebben we nog 2 beauties: Rosie en Sunny! Deze zijn ook te huur en verhuren we met name voor romantische weekendjes weg. Op de website retroweekend.nl lees je er veel meer over! Maar uiteraard kan je via ons Contactformulier meer informatie over deze twee westfalia T2 retro busjes opvragen.

Deze volkswagenbusjes hebben we in de originele staat gehouden. De ruitjes-stof, de kleuren, de handige indeling, allemaal ontwikkeld in de seventies toen Volkswagen samen met Westfalia deze busjes ontwierp. We hebben er twee en ze heten Sunny en Rosie. Voor de kenners: beide volkswagenbusjes zijn voorzien van het zogenaamde Helsinki interieur. Compleet met koelkast, slaapbank, stromend water en natuurlijk het pop-up dak.  rosie sunny web

In 2009 kochten we eerst Sunny (het gele busje) met het gekke idee om zo'n prachtige orginele VW Camper te verhuren in combinatie met een verwen-arrangement in Twente. Nadat wij de afgelopen seizoenen steeds volledig volgeboekt waren konden we niet anders dan uitbreiden. Inmiddels is er dus een tweede busje bij. Dit busje noemen wij Rosie. En ere wie ere toekomt: onze toen nog 6-jarigedochter Eva heeft deze mooie naam bedacht!

Kijk hier voorFoto's van deze T2 Volkswagens

 

 

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com