Volkswagenbusje arrangement: Retro Picknick in Twente

Volkswagenbusje voor een dagtrip met picknick en mooie route door Twente

Behalve allerlei zakelijke mogelijkheden met onze volkswagenbusjes is het natuurlijk ook mogelijk om even gewoon te genieten zonder aan bussiness te hoeven denken.

Contact

RetroPicknick met VW bus in Twente

retro picknickWe hebben we een prachtige route uitgezet in het mooie Twente waarlangs je met de spijlbus in je eigen tempo kunt rijden. Onderweg kan je kiezen voor een heerlijke picknick of een hight tea op één van de beste locaties die Twente rijk is. De Volkswagenbus kan 9 personen meenemen dus dat wordt feest. En natuurlijk staat er achterin de VW-bus een mooi gevulde picknickmand klaar vol met lekkernijen voor onderweg.

Maatwerk

Wij kunnen het Volkswagen dagarrangement geheel op jouw wensen afstemmen. Wil jij je familie of vrienden of misschien wel je opa of oma eens verassen en verwennen door met zo’n vw-busje uit de jaren zestig door Twente te toeren? Laat het weten en wij werken op basis van jouw wensen een passend  voorstel uit.

Inclusief navigatie voor de mooiste weggetjes in Twente. 

Ander Volkswagenbusje?

Je kunt de picknick ook doen met een van onze andere busjes. We hebben namelijk behalve de Volkswagen T1 Spijlbus ook nog twee Volkswagen Type 2 campers. Helemaal in een originele Westfalia uitvoering van 1976. Check even onze busjes voor de bus naar jouw keuze.

RetroWeekend?

NB: Wil je een heel weekend op stap? Dat kan ook. Kijk hiervoor op onze website retroweekend en laat je verrassen!

 

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com