Op weg naar 2017! Volkswagenbusje nummer drie aangeschaft

Nog heel even en dan sluiten we 2016 af.

Kamperen in een volkswagenbusje is en blijft een bijzonder fenomeen. Wie wordt er niet blij als hij zo'n vw bus uit de jaren zeventig voorbij ziet rijden? Maar als het echt koud en nat is dan is dat soms een beetje een drempel voor mensen om erop uit te trekken. Vanwege het natte voorjaar is busje Sunny en vwbusje Rosie niet elk weekend weg geweest. Maar de mensen die wel gingen hadden stuk voor stuk weer een heerlijk ontspannen weekendje weg. En bovendien; in iedere vwbus zit een electrisch kacheltje zodat je op de camping gewoon lekker behaaglijk binnen kunt zitten. Vanaf mei bleek de lust om te kamperen weer volop toe te nemen en in de zomermaanden zijn de busjes ieder weekend op pad geweest en ook flink wat midweekjes. Kortom uiteindelijk een prima seizoen dus en omdat we zo enthousiast blijven van het fenomeen VW-busje hebben we besloten een derde bus aan te schaffen. Maar ditmaal geen camper, maar een Volkswagenbusje uit de jaren zestig die gebruikt kan worden voor fotoshoots bijvoorbeeld. Dit busje is een zogenaamde spijlbus. Een volkswagenbus met maar liefst 18 ramen! Meer hierover in een andere blog.

Rosie is ook twee keer gebruikt als trouwbusje. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. En dat bracht ons eigenlijk op het pad om een speciaal vw busje aan te schaffen voor dit soort gelegenheden. De dag van je leven beleven in een originele Volkswagenbus uit de jaren zestig of zeventig. Wie wil dat nou niet?

Via facebook kwamen er vele foto's voorbij van onze busjes. Hieronder hebben we er een paar geplaatst.

In de winter gaan we wat plekjes wegwerken bij Rosie en krijgen beide busjes een opfrisbeurt. Vanaf 31 maart gaan ze dan weer op pad. Misschien wel met jou?

volkswagenbusje weekendje weg

 

Hieronder enkele foto’s vw busje hurenvan onze busjes in het afgelopen seizoen. hippycamper

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Contact

Blije Bus - Diepenveen

Mail: pieter@talentontwikkeling.com